luni, 6 aprilie 2009

ani de liceu

aha ... ca tot mai sunt 2 luni pana la bac, azi am ajuns la concluzia ca a fost misto big time in liceu. concluzia asta vine intr-o zi in care am reusit sa iau singura nota care lipsea la colectie: 3! plm a venit la romana...de asteptat oarecum, era ultima sansa. obiectiv indeplinit: confirmarea zicalei "un elev bun are note de la 1 la 10". e naspa ca o sa ne spargem peste putin timp astia din clasa...fiind obisnuit sa vad zilnic [sau nu:))] aceleasi in jur de 20 de fetze...mai era senzatia asta si inainte de vacantza de vara...da` atunci stiam k peste 3 luni o sa fie la fel...rutina bat-o vina.
ca amintiri ce sa zic...N-AM! toate is kkturi care vin si pleaca. tot ce po` sa zic e k raman cu un gust ok dupa experienta "colegiul national", nu k ma kc pe mine...da` chiar o fost fain...ori k am avut noroc de profi mai ok...ori k pur si simplu eram noi prea naspa si nu mai aveau ce sa ne zica...s-a meritat.
acu' nah...sa fiu si eu "sociabil si prietenos" cu toti cei care dau bacu acu in vara...bah plm...succes si noroc va doresc! k stiu k si eu am mare nevoie.
multumesc profesorilor care mi-au pus notele de la 5 in jos ca au avut asemenea curaj :)) si in general tuturor celor carora le-am mai vazut fatza prin liceu. NU AS FI REUSIT FARA VOI!


one love

Un comentariu:

  1. nici macar amintiri din excursie de cand erai boboc? pe vremea aia smecheria nu facea diferenta :))))

    RăspundețiȘtergere